The Best
Ja nie!
The Best
tak tylko ja nie napisalem ze jestem specjalnie zadowolony z gry olisadebe w polskiej kadrze
The Best
Tylko temu ze jest z Legi ;p
The Best
Nie prawda. Jesli by z Wisły miał grać Cleber czy Cantoro to tez bym nie chciał! Mamy tylu zdolnych chłopaków
ale my musimy miec brazyliane
The Best
teraz prawie w kazdej reprezentacji jest ktos z zagranicy to czemu by w polsce mialo nie byc kogos
The Best
kysiu. Poproszę o przykład zawodnika, który po tak krótkim czasie po przyjeździe do Francji czy też Niemiec dostał obywatelstwo i pojedzie na mistrzostwa? Ja bym się zgodził na Rożera jakby w Polsce był od dzieciństwa.
8.06.2008 Wole oglądać kubice niż "polaka" rozera
Ostatnio edytowany przez andej (23-04-2008 13:40:04)
NIECH GRA ;] Dobrze sobie radzi;] NIech dostanie obywatelstwo i jedzie powalczyć ;] Andrzej jeden zawodnik to nie cała drużyna A pozatym przyda się jakiś przystojniak buahaha :PP pzdr dla ciemnoskórych xD xD xD
Więc tak nie oglądam piłki nożnej i niestety nie wiem który to:PPP
ale jeżeli ma poprawić grę naszej Polskiej reprezentacji to niech gra:)))
Aleeeee tak po dłuższym namyśleniu to mieszanie nie ma sensu jak tak wszyscy się zmieszają to wyjdzie to takkkk "Polska drużyna wystawi skład liczący Niemców, Niemcy wystawią skład Rosji, a ROsja wystawi swój skład czyli Polske i wygrają:PPPP"hahahahaha
więc może niech każdy gra w swojej rodowej drużynie:P
pozdr DArka:)
The Best
Nie ogladasz piłki nożnej a jednak zaglosowalas....
The Best
Moge wam napisac liste 10 polskich piłkarzy którzy zasługują na wyjazd bardziej niz rozer
Ostatnio edytowany przez andej (24-04-2008 17:00:55)
The Best
no nie znam takiego ale jak dobrze gra i chce występować w naszej reprezentacji to nie widzę problemu a to tylko jeden zawodnik
The Best
dobrze gra? gral dobrze pol roku jak przyjechal a teraz gra kiche. Czy ty kysiu naprawde uwazasz ze jest lepszy od kilku polakow, ktorzy nie pojechali? Nawet gdyby gral niesamowita pilke i był najlepszym na swiecie to nie zasluguje na gre w naszej reprezentacji....
The Best
Andrzej masz racje, jednak troche przesadzasz.. ale tez jestem za tym ze w Polsce maja grać Polacy a nie ludzie ktorzy na sile dostaja obywatelstwo po roku chyba pobytu w kraju
The Best
Powiedz mi robercie z czym przesadzam?
The Best
haha ;p z niczym, niczym :P